Aan tafel bij Chef Sven

Bij Lagom doen we niets liever dan mensen gelukkig maken met lekker eten. Maak kennis met ons kook- en wijnatelier tijdens één van onze "Aan tafel bij Sven" evenementen. Je ontdekt er niet alleen onze prachtige locatie, maar ook onze verschillende workshops en kooklessen. Terwijl jullie wegdromen bij het betoverend uitzicht, verrassen we jullie met enkele culinaire creaties uit eigen atelier. Eén ding is zeker; dit smaakt beslist naar meer!

Let op; reserveren is verplicht!

14
feb
2019

Valentijn donderdag

14-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn donderdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30
15
feb
2019

Valentijn vrijdag

15-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn vrijdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30
16
feb
2019

Valentijn zaterdag

16-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn zaterdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30

Bekijk ook onze andere concepten