Workshops
Koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.
Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Je leert verschillende technieken aan, ontdekt nieuwe ingrediënten en completeert je receptenrepertoire. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten aan onze lange tafel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes. Ontdek ons aanbod workshops en kom mee genieten!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de lessen gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de lessen (staan steeds vermeld per workshop)
Aperitief en water tijdens de workshop

Organiseer je eigen workshop

Een workshop organiseren met vrienden, familie of collega’s? Je kan al een privé workshop organiseren vanaf 10 personen. Trommel je vrienden op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!
05
feb
2019

Workshop Big Green Egg Feb

05-feb-19 18:30 -22:30
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Big Green Egg Feb
Kerrie – koffie – kipspiesjes – home made chilisaus
Aziatische kippensoep met kokosmelk
Geroosterde  hasselback  aardappelen - kruidenolie
Zalm (warm roken) – zure room dille – kruidensalade
Gegrilde kalfslapjes - stroganoffsaus
Tarta de Santiago
€72.00 9
14
feb
2019

Valentijn donderdag

14-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn donderdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30
15
feb
2019

Valentijn vrijdag

15-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn vrijdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30
16
feb
2019

Valentijn zaterdag

16-feb-19 19:00 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Valentijn zaterdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

€70.00 30
21
feb
2019

Wijnproeven: Italiaanse Wijnen

21-feb-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€55.00
Wijnproeven: Italiaanse Wijnen

Workshop wijnproeven onder leiding van Stijn Van De Vijver (Van Hende wijnimport)

Proeven van verschillende Italiaanse wijnen, vergezeld van enkele tapasgerechtjes

Paling
Gerookt – butternutpompoen – crumble van rode biet – jonge wortel – mosterdzaad 
Griet
Aardpeer – hazelnoten – dragon – boschampignons - chips
Parelhoen
Pastinaakkrokketje – raapjes – shiitake – jonge ui – rozemarijn
Sinaasapppel
Geconfijt – gel bloedappelsien – yoghurt – meringue - muesli

€55.00 17
25
feb
2019

Streetfood China - Taiwan

25-feb-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Streetfood China - Taiwan

Dumplings – varkensvlees - pittige dipsaus
Droog gebakken sperziebonen
Chow fun – rundsvlees – rijstnoedels – lente ui
Pikante kip – gedroogde chilipepers – pinda’s – gebakken rijst
Bâo – pikante kip – sesam
Zoute garnalen – krokante knoflook – ui – chilipeper
Dim sum – garnaal – varkensvlees – gember – zoet zuur

€70.00
05
mrt
2019

Workshop Big Green Egg Maart

05-mrt-19 18:30 - 05-feb-19 22:30
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Big Green Egg Maart

Durumbrood – braambessen – pecannoten
Pizza calzone – tomaat – salami – mozzarella – champignons
Bouillon – gerookte tomaat – watermeloen – lavas
Seranoham – rode mul – ratatouille – venkelsalade
Eendenborst - gekookte aardappel(gratin) – jonge prei – chorizo – olijven
Chocolade cake – gegrilde ananas – limoen – rode peper

€72.00 6
19
mrt
2019

Streetfood Mexico

19-mrt-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Streetfood Mexico

Taco’s al pastor
Enchiladas – kip – rode chilisaus – koriander
Quesadilla’s – chorizo – cheddar – jalapeñopeper – guacamole
Garnalen – piri piri saus – citroen
Empanadas – rundsgehakt – chili
Escabeche – gebakken tortillachips
Tostada’s – zwarte bonen – kip - salsa

€70.00 5
02
apr
2019

Workshop Italiaans April

02-apr-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Italiaans April

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten
Panzanella – focaccia
Pizza Napolitana (Big Green Egg)
Melanzane alla parmigiana
Spaghetti alla carbonara
Osso bucco milanese – gremolata
Zuccotto

€72.00 10
29
apr
2019

Workshop Italiaans April 2

29-apr-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Italiaans April 2

Tijdens deze workshop bereiden we de volgende gerechten
Panzanella – focaccia
Pizza Napolitana (Big Green Egg)
Melanzane alla parmigiana
Spaghetti alla carbonara
Osso bucco milanese – gremolata
Zuccotto

€72.00 8

Ons aanbod

Big Green Egg

Big Green Egg

Wild

Wild

Koken met bier

Koken met bier

Veggie

Veggie

Tapas

Tapas

Streetfood

Streetfood

Pasta

Pasta

Wijnproeven

Wijnproeven

Italiaans

Italiaans

Oost-slavisch

Oost-slavisch

Scandinavisch

Scandinavisch

Vis

Vis

Bekijk ook onze andere concepten