Workshop Big Green Egg
Lagom vormt één keer per maand het decor voor een Big Green Egg workshop. Na een korte uitleg over de toestellen en hun werking, starten we met het bereiden van een heerlijke menu. Elk gerecht wordt op de Big Green Egg gerookt, gebakken of gebraden. Tussendoor genieten we van een heerlijk aperitiefje op ons terras langsheen het Donkmeer, weg van alle drukte.
Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Je leert bbq kennen in al zijn facetten en haalt zo meer uit je Big Green Egg. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.

Na afloop van de workshop schuiven we onze benen onder tafel en genieten we samen van al de bereide lekkernijen. Onze lange tafel en de unieke setting maken het extra gezellig!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

72 Euro / persoon

Vraag deze workshop aan met vrienden of familie

klik hier

Geef deze workshop cadeau.

klik hier

05
feb
2019

Workshop Big Green Egg Feb

05-feb-19 18:30 -22:30
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Big Green Egg Feb
Kerrie – koffie – kipspiesjes – home made chilisaus
Aziatische kippensoep met kokosmelk
Geroosterde  hasselback  aardappelen - kruidenolie
Zalm (warm roken) – zure room dille – kruidensalade
Gegrilde kalfslapjes - stroganoffsaus
Tarta de Santiago
€72.00 9
05
mrt
2019

Workshop Big Green Egg Maart

05-mrt-19 18:30 - 05-feb-19 22:30
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€72.00
Workshop Big Green Egg Maart

Durumbrood – braambessen – pecannoten
Pizza calzone – tomaat – salami – mozzarella – champignons
Bouillon – gerookte tomaat – watermeloen – lavas
Seranoham – rode mul – ratatouille – venkelsalade
Eendenborst - gekookte aardappel(gratin) – jonge prei – chorizo – olijven
Chocolade cake – gegrilde ananas – limoen – rode peper

€72.00 6

Bekijk ook onze andere workshops