WorkshopFisk
Tijdens de workshop Fisk (Zweeds voor vis) gaan we aan de slag met het beste uit de zee. Je leert er zalm marineren, bouillabaisse bereiden, vis fileren en nog zoveel meer. Er is niet alleen aandacht voor verschillende technieken, maar ook de beste visrecepten komen aan bod.
Na de les sluit je mee aan tafel om te genieten van de heerlijkheden die je mee hielp bereiden. Zo schaaf je niet alleen jouw kookkunsten bij, maar leer je ook nieuwe smaken en mensen kennen. Plezier en gezelligheid verzekerd!

steeds inbegrepen

Een workshop (+/- 3 uur) vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan