Koken met Bier
Tijdens deze workshops gaan we aan de slag met onze Belgische trots en bereiden we samen verschillende gerechten met bier. Van aperitief tot dessert, elk gerecht krijgt een unieke biertoets. Er komen zowel klassiekers als hedendaagse gerechten aan bod waardoor iedereen ongetwijfeld nieuwe recepten en technieken leert kennen.
Na de workshop schuiven we de benen onder tafel om te genieten van onze eigen bereidingen, vergezeld van enkele heerlijke bieren. Zo schaven we niet alleen onze kookkunsten bij, maar leren we ook nieuwe smaken én elkaar kennen. Eén ding is zeker; dit wordt een gezellige en ontspannende avond!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

65 Euro / persoon

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan