Workshop Thermomix
Iedereen houdt ervan om lekkere en gezonde maaltijden te bereiden. Soms geniet je ervan om lang en uitgebreid te koken, soms verwacht je een lekkere maaltijd in enkele minuten. In beide gevallen is de Thermomix de ideale partner in de keuken.
Tijdens deze workshop maar je kennis met de Thermomix en leer je deze efficiënt inzetten. Dankzij onze tips en tricks haal je meer uit je toestel en bereid je gezonde gerechten in een handomdraai. Na een uitgebreide uitleg over het toestel gaan we samen aan de slag en bereiden we enkele heerlijke gerechten met de keukenrobot. We sluiten de workshop af met een proeverij van onze eigen bereidingen. Een gezelige bedoening voor echte foodies dus!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om meer uit je Thermomix te halen
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Water tijdens de workshop

72 Euro / persoon

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan