Koken met Wild
De herfst is niet alleen één van de kleurrijkste periodes van het jaar, maar ook één van de smaakvolste. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de pure en heerlijke ingrediënten die de herfst te bieden heeft en genieten we van hun karakteristieke smaken en geuren. In de hoofdrol staan verschillende soorten wild, maar ook paddenstoelen en andere herfstgroenten zijn niet weg te denken. Deze workshop biedt ongetwijfeld voor elk wat wil(d)s!
Na het kokkerellen dekken we de tafel voor een heerlijk herfstdiner. We maken het extra gezellig en dresseren de bereide gerechten als echte kunstwerkjes. Samen genieten van de bereide lekkernijen met een fijne babbel, maakt deze avond helemaal af!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

72 Euro / persoon

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan