Scandinavisch koken
De Scandinavische keuken heeft zich de afgelopen jaren wereldwijd op de kaart gezet en kan dus niet ontbreken in ons aanbod. Tijdens deze workshop wanen we ons in het culinaire Noorden en maken we kennis met deze pure en eenvoudige keuken. We gaan aan de slag met typisch Zweedse, Noorse, Finse en Deense ingrediënten zoals zalm, forel en verschillende bessen.
Na de workshop dekken we de tafel om samen te genieten van onze bereidingen. Zo leer je niet alleen nieuwe smaken en recepten kennen, maar maak je ook kennis met de andere deelnemers. Eén ding is zeker; deze avond wordt een waar genoegen voor de smaakpapillen!

steeds inbegrepen

Een workshop (+/- 3 uur) vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

65 Euro / persoon

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan