Workshop Streetfood
In wereldsteden als Londen, Bangkok, New York en Hongkong bestaan ze al jaren: gezellige eetstalletjes waar je een waaier aan hapklare wereldgerechten - oftewel streetfood - kan kopen. Tijdens deze workshop toveren we ons kookatelier om tot een hip streetfoodfestival en wanen we ons in een bruisende stad of wijk. Elke workshop is een culinaire ontdekkingstocht en geen enkele workshop is dezelfde.
Na het bereiden van de verschillende gerechtjes worden onze smaakpapillen beloond en genieten we samen van onze eigen creaties.

steeds inbegrepen

Een workshop (+/- 3 uur) vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

70 Euro / persoon

20
mei
2019

Streetfood China - Taiwan Mei

20-mei-19 18:30 -22:00
Kookatelier Lagom
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
€70.00
Streetfood China - Taiwan Mei

Dumplings – varkensvlees - pittige dipsaus
Droog gebakken sperziebonen
Chow fun – rundsvlees – rijstnoedels – lente ui
Pikante kip – gedroogde chilipepers – pinda’s – gebakken rijst
Bâo – pikante kip – sesam
Zoute garnalen – krokante knoflook – ui – chilipeper
Dim sum – garnaal – varkensvlees – gember – zoet zuur

€70.00 1