Workshops
Koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.
Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Je leert verschillende technieken aan, ontdekt nieuwe ingrediënten en completeert je receptenrepertoire. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten aan onze lange tafel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes. Ontdek ons aanbod workshops en kom mee genieten!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de lessen gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de lessen (staan steeds vermeld per workshop)
Aperitief en water tijdens de workshop

Organiseer je eigen workshop

Een workshop organiseren met vrienden, familie of collega’s? Je kan al een privé workshop organiseren vanaf 10 personen. Trommel je vrienden op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!

Valentijn zaterdag

Valentijn zaterdag

Glas champagne Henri Abelé met hapjes

Merengue van rode biet – crème Oud Brugge kaas – lavas poeder

Scheermesje – tartaar – avocado – gel van yuzu
Aardappelcrème - truffelmousseline - gepocheerd kwarteleitje

Zwaardvis
Gegrild – avocado – ingelegde tomaat – limoen – kegelradijs - rammenas

Rode mul
Schorseneren – groene asperges – shiitake – chips pompoen – schuim van langoesten

Anjou duif
Pastinaak – jonge wortel – gekarameliseerde sjalot – doperwtjes - girollen

Karamel
Espresso - meringue – zeezout - koffiegruis

Pinda
Pindacrème – millefeuille – melkroomijs – crumble

Bordje kaas in plaats van een dessert: supplement 5 euro
Nagerecht en kaasbord: supplement 15 euro

Menu: 70 euro/ persoon

Aperitief, aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd, koffie: 40 euro/ persoon

Evenement Eigenschappen

Startdatum 16-feb-19 19:00
Einddatum 16-feb-19 22:00
Registratie Startdatum 23-mei-18
Max. deelnemers 30
Ingeschreven 0
Aantal plaatsen 30
Prijs per persoon €70.00
Locatie
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Kookatelier Lagom
€70.00 30

Ons aanbod

Big Green Egg

Big Green Egg

Wild

Wild

Koken met bier

Koken met bier

Veggie

Veggie

Tapas

Tapas

Streetfood

Streetfood

Pasta

Pasta

Wijnproeven

Wijnproeven

Italiaans

Italiaans

Oost-slavisch

Oost-slavisch

Scandinavisch

Scandinavisch

Vis

Vis

Bekijk ook onze andere concepten