Workshops
Koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.
Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zo’n drie uur. Je leert verschillende technieken aan, ontdekt nieuwe ingrediënten en completeert je receptenrepertoire. Na het kokerellen genieten we samen van de bereide gerechten aan onze lange tafel. Geen tête-à-têtes dus, maar gezellig geroezemoes. Ontdek ons aanbod workshops en kom mee genieten!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie. We werken steeds rond een bepaald thema
Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de lessen gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de lessen (staan steeds vermeld per workshop)
Aperitief en water tijdens de workshop

Organiseer je eigen workshop

Een workshop organiseren met vrienden, familie of collega’s? Je kan al een privé workshop organiseren vanaf 10 personen. Trommel je vrienden op, kies een workshop uit en vraag mogelijke data aan!

Wijnproeven: Italiaanse Wijnen

Wijnproeven: Italiaanse Wijnen

Workshop wijnproeven onder leiding van Stijn Van De Vijver (Van Hende wijnimport)

Proeven van verschillende Italiaanse wijnen, vergezeld van enkele tapasgerechtjes

Paling
Gerookt – butternutpompoen – crumble van rode biet – jonge wortel – mosterdzaad 
Griet
Aardpeer – hazelnoten – dragon – boschampignons - chips
Parelhoen
Pastinaakkrokketje – raapjes – shiitake – jonge ui – rozemarijn
Sinaasapppel
Geconfijt – gel bloedappelsien – yoghurt – meringue - muesli

Evenement Eigenschappen

Startdatum 21-feb-19 18:30
Einddatum 21-feb-19 22:00
Registratie Startdatum 23-mei-18
Max. deelnemers 30
Ingeschreven 13
Aantal plaatsen 17
Prijs per persoon €55.00
Locatie
Kookatelier Lagom
Donklaan 55 Berlare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Kookatelier Lagom
€55.00 17

Ons aanbod

Big Green Egg

Big Green Egg

Wild

Wild

Koken met bier

Koken met bier

Veggie

Veggie

Tapas

Tapas

Streetfood

Streetfood

Pasta

Pasta

Wijnproeven

Wijnproeven

Italiaans

Italiaans

Oost-slavisch

Oost-slavisch

Scandinavisch

Scandinavisch

Vis

Vis

Bekijk ook onze andere concepten