Workshop Tapas
Niks zo gezellig dan heerlijke tapas delen met je vrienden. Tijdens deze workshop toveren we onze keuken om tot een hippe tapasbar en brengen we de zuiderse zon naar ons kookatelier. We bereiden klassiekers, maar ook heel wat hedendaagse varianten. Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe recepten, verrassende ingrediƫnten of interessante weetjes kennen.
Na de workshop dekken we onze tafel en genieten we samen van de bereide lekkernijen. De reflectie van de warme avondzon op het Donkmeer maakt deze avond extra gezellig!

steeds inbegrepen

Drie uur durende workshop vol tips en inspiratie om de lekkerste gerechten op tafel te toveren.
Keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de workshop gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop, vergezeld van bijpassende wijnen en water. De gerechten staan steeds vermeld per workshop, geen twee workshops zijn hetzelfde!
Aperitief en water tijdens de workshop

72 Euro / persoon

Dit evenement staat momenteel niet ingepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je op de hoogte van de nieuwe ingeplande data. In onze activiteitenkalender ontdek je welke events er momenteel op onze agenda staan